مجری طرح های نوین آبیاری

اجرا و نظارت بر عملیات شبکه های آبیاری و زهکشی

دانش فنی، خلاقیت، توانمندی

خدمات ما

در حوزه تامین و انتقال آب آشامیدنی و کشاورزی، این شرکت پس از بررسی ها و تحقیقات گسترده در خصوص شیوه های مختلف برداشت آب شور از دریا، اقدام به تدوین طرحی نمود که بدون نیاز به احداث حوضچه آبگیر و تاسیسات بسیار پر هزینه مربوطه، امکان برداشت آب از دریا و پیش تصفیه آن وجود داشته باشد. به عنوان نمونه این طرح در ساحل دریای عمان برای تامین خوراک کارخانه آب شیرین کن پسابندر واقع در استان سیستان و بلوچستان، متعلق به شرکت آب شیرین کن دهکده آبی تیس اجرایی گردید که طرح اجرا شده امکان استحصال آب پیش تصفیه به میزان 10000 متر مکعب در روز را فراهم آورد. از مزایای ویژه این مکانیزم نسبت به روش متداول (احداث حوضچه های آبگیر) می توان به کاهش قابل توجه هزینه های اولیه پروژه و همچنین کاهش هزینه های انرژی و تعمیر نگهداری تجهیزات در دوره بهره برداری اشاره کرد، چراکه آب برداشت شده از این سیستم نسبت به آب دریا از کیفیت مناسب تری برخوردار بوده و موجب خارج شدن فیلتر های شنی از مدار می گردد.

آبیاری و انواع روش های آن (Irrigation)

آب یکی از عوامل مهم در رشد و پیشرفت اقتصاد به شمار می رود که امروزه افزایش بهره وری از منابع آبی باعث پیشرفت های زیادی در صنعت کشاورزی شده است. هدف اصلی آبیاری افزایش تولید محصولات کشاورزی است که باعث می شود رطوبت خاک در حد متعادل باشد. هدف از آبیاری در بعضی موارد می تواند کنترل دما و رطوبت هوا و کاهش آفات گیاهی باشد. برای مدیریت آبیاری برخی موارد را باید مد نظر داشت مانند: زمان دقیق آبیاری، میزان آب برای هر نوبت آبیاری، فواصل آبیاری و همچنین روش مناسب آبیاری که به عوامل متعددی بستگی دارد. با علم به این عوامل از جمله نوع خاک، شرایط اقلیمی، کیفیت آب می توان روش مناسب برای آبیاری را مشخص کرد که خود باعث افزایش کارایی مصرف آب و افزایش محصولات می گردد.

انواع روش های آبیاری

آبیاری سطحی (surface irrigation)

آبیاری سطحی یکی از روش های قدیمی و معمول است که طیف وسیعی از روش های آبیاری را در بر می گیرد و آب به روش نیروی ثقل بر زمین توزیع می شود.                  این روش نیاز به سرمایه بالا و تجهیزات پیچیده ندارد ولی بازده استفاده از آب  بسیار پایین بوده و باعث می شود توزیع آب و بالطبع توزیع کود و املاح غیر یکنواخت باشد و در مواردی که شیب زمین زیاد است از این روش آبیاری نمی توان استفاده کرد. 

انواع روش های آبیاری سطحی: آبیاری کرتی، آبیاری نواری، آبیاری شیاری

آبیاری سطحی

آبیاری تحت فشار Pressurized irrigation

روش آبیاری تحت فشار شیوه ای نوین می باشد که به دو دسته مکانیزه و غیرمکانیزه طبقه بندی می شود. سیستم آبیاری تحت فشار به دو گروه عمده آبیاری بارانی و آبیاری قطره ای دسته بندی می شود.

آبیاری بارانی  Sprinkler irrigation                                                                  روشی است که آب با فشار (بالای یک اتمسفر) داخل شبکه ای از لوله ها جریان پیدا می کند و سپس از نازل های روی شبکه (آبپاش) بصورت قطراتی به شکل باران روی گیاه پاشیده می شود.                                                                                                      

آبیاری قطره ای  Drip irrigation                                                                   روشی است که آب با پخش آهسته بصورت قطرات یا اسپری به وسیله قطره چکان هایی روی سطح خاک ریخته و خاک اطراف گیاه را مرطوب می کند.

آبیاری تحت فشار

آبیاری زیرزمینی (subirrigation)

سیستم آبیاری زیرزمینی یک سیستم کارآمد است که به وسیله ی لوله های پلاستیکی متخلخل اسفنجی آب، کود، سم و اکسیژن را در یک محیط رطوبتی و تحت فشار خیلی کم حدود 1 الی 2 اتمسفر بطور یکنواخت و تحت کنترل مستقیما به ریشه گیاه می رساند که عملکرد کیفی و کمی محصول 2 تا 3 برابر افزایش می یابد. در این روش آب به سطح خاک نمی رسد و از تبخیر آن جلوگیری می گردد. این مدل آبرسانی باعث صرفه جویی بسیار زیادی در آب و همین طور در کود و سم شده و روشی مناسب و کاربردی در آبیاری باغات و منازل است.  

آبیاری زیرزمینی

عملیات اجرایی

زمینه فعالیت شرکت سریرپی انجام امور خدمات فنی مهندسی در زمینه های زیر بنایی آب می باشد. این سازمان با اتکا به دانش و دستاوردهای روز و با هدف توسعه صنعت آب سعی در ارتقای بهره وری در پروژه های خود و کسب رضایت کارفرمایان محترم را دارد.
با توجه به شرایط اقلیمی کشور و کم آبی، استفاده از سیستم های نوین آبیاری به جهت بهینه سازی و کاهش مصرف آب امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

سریرپی با داشتن متخصصان و پرسنل با دانش فنی در زمینه ی سامانه های نوین آبیاری و همچنین بکارگیری ماشین آلات و تجهیزات به روز، در زمینه مشاوره، طراحی و اجرای پروژه هایی در حوزه آب و آبیاری، بر مبنای ضوابط نظام مهندسی کشاورزی فعالیت می کند و همچنین با توجه به اينکه کشور ما بدليل قرار گرفتن در ناحيه خشک و نيمه خشک ، با کمبود منابع آب مواجه است، با نگاهی به نسل هاي آتي اين مرز و بوم سعي در بهينه سازي مصرف آب و انرژی در پروژه ها دارد.

نوسازی و اصلاح شبکه های آبیاری کشاورزی و زهکشی

با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز افزون به مواد غذایی، ایجاب می کند که برای دستیابی به محصول بیشتر و بهبود مدیریت مزرعه، از آب کشاورزی بهره وری مناسبی داشته باشیم. بنابراین مدیران و متخصصانی که در حوزه توسعه آبیاری فعالیت می کنند نیاز دارند که در این زمینه به تفکر و تحقیق گسترده تری بپردازند و بتوانند مدیریت یکپارچه منابع و مصارف را اجرا کنند. در نتیجه اقدام به نوسازی و مدرن سازی شبکه های آبیاری و زهکشی برای بهره وری مناسب از آب لازم است. که گاهی به دلیل فرسوده شدن و افزایش سن لوله ها در شبکه آبیاری، آب کشاورزی به هدر می رود.

آب شیرین کن

طراحی، پیاده سازی و بهره برداری از سیستمهای آب شیرین کن

به کمک این تکنولوزی بسیار کاربردی، آب دریا طی مراحلی نمک زدایی شده، شیرین و تصفیه می گردد. با توجه به اینکه درصد بسیار کمی از منبع های آب (5 درصد) شیرین و قابل استفاده است، با استفاده از این فناوری درکل دنیا می توان حجم قابل توجهی از آب شیرین را تامین نمود. بخصوص درایران و با توجه به کمبود آب، با بهره برداری ازاین روش می توان به حجم بالایی از آب شیرین دست یافت. بکارگیری شیوه های نوین مدیریت در این سازمان و بهره مندی از تجهیزات استاندارد باعث اجرای سریع و با کارایی بالای این پروژه ها شده است.

ساخت تصفیه خانه های آب و فاضلاب

تصفیه آب برای دستیابی و افزایش آب سالم و تصفیه فاضلاب، برای حفظ محیط زیست امری ضروری است. بنابراین طراحی و ساخت تصفیه خانه آب و فاضلاب یکی از کارهای مهمی است که باید در محیط های صنعتی و مسکونی صورت پذیرد. گروه سریرپی با کادری مجرب در زمینه های آب و فاضلاب و با بکارگیری فناوری روز دنیا به افزایش بهره وری در حیطه تصفیه آب و فاضلاب پرداخته است.

سازه هیدرولیکی

ساخت سازه های هیدرولیکی

آب به عنوان یکی از عناصر مهم در زندگی موجودات است. که با استفاده از سازه هایی می توان کارایی استفاده از منابع آب را افزایش داد. سازه های هیدرولیکی گرایشی از مهندسی عمران است که به تحلیل، طراحی، نصب و ساخت این نوع از سازه ها می پردازد. این گرایش ترکیبی از حوزه های سازه و آب است. از این سازه ها برای انتقال، استهلاک انرژی، اندازه گیری جریان استفاده می شود.یکی از کاربردهای آن انتقال آب برای آبیاری اراضی و آب رسانی به مناطق شهری و روستایی است.

میزان رضایت مشتریان

نوآوری در ارائه ی خدمات درخواستی
100%
خدمات پس از فروش (دوره ی تضمین)
95%
سرعت پیشرفت پروژه
100%
کیفیت پاسخگویی و مشاوره
100%
کیفیت متریال استفاده شده در پروژه
100%

پروژه های اجرا شده

خدمات مشاوره/پیمانکاری/طراحی و ساخت

استفاده بهینه از منابع آب و حفظ محیط زیست با استفاده از تکنولوژی روز دنیا

ساخت مهندسی

سریرپی با بهره مندی از متخصصان و مهندسین با سابقه در رشته آب، عمران و کشاورزی، به صورت حرفه ای به مطالعه، تحقیق، مشاوره و اجرای پروژه های آبیاری و کشاورزی پرداخته که با اجرای با کیفیت و طبق چارچوب زمانبندی، موفق به کسب رتبه در رشته های آب و فاضلاب و آبیاری تحت فشار و زهکشی شده است.

کیفیت برتر

سریرپی به منظور بهبود مستمر برای بالا بردن کیفیت پروژه ها و افزایش رضایت کارفرمایان عزیز، همواره زمینه هایی را برای آموزش پرسنل و به روز کردن سطح دانش و مهارت فنی آنها فراهم کرده و از تکنولوژی روز دنیا جهت افزایش سرعت و دقت و همچنین مشخصات کیفی در اجرای پروژه ها بهره می گیرد.

پیشنهاد بهینه

سریرپی توسط کارشناسان و مهندسین مجرب، بر طبق قوانین نظام مهندسی کشاورزی و با توجه به نیاز و درخواست شما، به بررسی مکان مورد نظر، شرایط اقلیمی،کیفیت آب،مشخصات خاک، نوع محصول و … پرداخته و سیستم آبیاری مناسبی را پیشنهاد می دهد که در صورت درخواست، پروژه طراحی و توسط مجریان با سابقه پیاده سازی و اجرا می گردد
.

 
سیستم آبیاری نوین

سریرپی با هدف حفظ محیط زیست و تغییرات بنیادین در بخش کشاورزی و با علم به اینکه آب یکی از عوامل مهم در افزایش کمی و کیفی محصولات است. می کوشد با تشکیل گروهی از متخصصان مجرب در امر طراحی و اجرا و رعایت اصول و استانداردها، به مشتریان عزیز در بخش آب و کشاورزی و سیستمهای نوین آبرسانی خدمات ویژه فنی و مهندسی ارایه دهد.

اسکرول به بالا